מחיקת חשבון
אפשר למחוק את החשבון ישירות באפליקציה: פרופיל ← מחיקת חשבון. אם האפליקציה כבר לא מותקנת אצלכם, אפשר למחוק גם כאן.
יימחק לצמיתות
השם, המייל, הסיסמה, המועדפים, היסטוריית הטיולים, תמונות ומסלולים שעוד לא אושרו, ובקשות כבעלי עסק.
יישאר, בלי השם שלכם
מסלולים ותמונות שכבר פורסמו לכולם, דירוגים ודיווחים מהשטח. זה כדי שמטיילים אחרים ימשיכו ליהנות מהם.
המחיקה מתבצעת מיד ואי אפשר לבטל אותה.
החשבון נמחק. תודה שטיילתם איתנו.
שכחתם את הסיסמה?
כתבו לנו מהמייל שאיתו נרשמתם אל asher@brandale.co.il, ונמחק את החשבון תוך 30 יום.
אם השתמשתם באפליקציה בלי חשבון, לא נשמר אצלנו שום פרט מזהה עליכם. כדי למחוק את מה שנשמר בטלפון, פשוט הסירו את האפליקציה.